Actueel vanaf 2 Juni 2022.

Verslag vanaf 2 Juni 2022.

Mijn vrouw is terug van 3 maanden familiebezoek in Azie.

Ze heeft daar geen last gehad van slapeloosheid (bestralingen met ultrasoon geluidsgolven of met electromagnetische golven oftewel straling.)

 

In de nacht van 29/30 juni werd ikzelf aangevallen met een zeer krachtig stralingswapen vanuit het langsgelegen proximus (voorheen belgacom telefooncentrale) gebouw.

Men had een groot stralingswapen geinstalleerd in dit gebouw, ik zag hoe een bekende dader uit de buurt mee hielp inladen in een vrachtauto, de onderdelen waren lange rechthoekige bakken (3 a 4 meter lang) met reflectoren om te bundelen.

 

Ik heb altijd bescherming van God gehad tegen de vele aanvallen van de wezens van het kwaad, de heksen, ditmaal had ik ook bescherming , maar toch ben ik ongeveer een week ziek geweest door de aanval. Er was stralingsziekte, koorts, schedel deed zelfs pijn bij streling, duizelig , moeite met lezen, diarree. Overal pijnlijke krampen, door de krampen kon ik niet stil liggen in bed, niet slapen

Begin 2008 begon men met de aanvallen op deze locatie, en er wordt geen nacht of dag overgeslagen, wel is de vijand wat beperkt vanwege detectie apparatuur.

 

Tijdens de afwezigheid van mijn vrouw rende ik eens in de nacht (na bestraling) onverwachts snel naar buiten, ik hoopte de dader achter mijn huis te betrappen, ik vermoedde dat de dader via een ladder over de haag op mijn terrein was gekomen.

Dit was niet zo.

De dader bleek de turkse achterbuur te zijn, ik hoorde een piepend karretje dat verplaatst wed en het licht ging aan bij deze turkse buurman. De afscheiding van draad is bedekt met doek, ik kon de dader daarom niet zien, en ik had ook niet verwacht dat den turk ook tot de daders behoorde.

Feiten zijn feiten, en wat is, dat is.